Huvudstaden

Created with GIMP

Har du funderat över vad EU egentligen handlar om? Funderar du på vad som egentligen pågår i Bryssel och hur saker och ting verkligen fungerar? Jag och två kompisar som dagligen befinner oss i EU-bubblan i Bryssel och känner inte bara till hur processerna i Bryssel funkar utan framförallt känner vi människorna som sitter runt förhandlingsborden – vad är det som driver dem och vad det är för figurer egentligen. Därför har vi nu startat podden Huvudstaden.

Vår ambition med podden är att ge en annan bild av vad som pågår i EU-kvarteren i Bryssel. Vad är det för frågor som diskuteras och vad är egentligen bakgrunden till en del förslag som då och då poppar upp i svensk media som tokigheter som EU lägger fram.

Just nu ligger fyra stycken avsnitt ute att lyssna till över sommaren och i mitten av augusti kommer nya att poppa upp. Vår ambition är att spela in avsnitt ungefär varannan vecka framöver. Vi hoppas också att alla som lyssnar kommer komma med kommentarer och input till vad ni vill att vi ska tala om framöver eller kanske något som ni inte håller med om eller annat som vi missar i våra avsnitt.

Avsnitten hittar ni där poddar finns, så som spotify, itunes men också på vår hemsida www.huvudstadspodden.eu

Jag hoppas att dessa fyra första avsnitt kan vara något som kan underhålla er i hängmattan i sommar så hörs vi med nya avsnitt i mitten av augusti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.