Dags att börja leta efter något nytt

När man på allvar börjat att bo in sig i Bryssel så får man meddelande om att min hyresvärd planerar att sälja lägenheten vilket, förutsatt att den nya ägaren inte är någon som vill fortsätta hyra ut, betyder att jag kommer behöva flytta ut. Ett besked som förändrar inköpslistan på IKEA som jag börjat jobba på.

Det är givetvis hans fulla rätt att sälja sin lägenhet, men för mig betyder det att det är dags att leta efter ett nytt ställe att hyra. Men finns ju faktiskt här en möjlighet att se det från den ljusa sidan. Detta är ju också en chans att få se något nytt i Bryssel.

Efter sommaren i Bryssel så kan jag konstatera att möjligheten att vädra är av stor betydelse. Under juli månad var det mer eller mindre 30 grader dag som natt. Att kunna öppna upp stort och, varför inte kunna vara på en terass eller balkong är ju något som skulle gjort att man kan nyttja de varma somrarna lite bättre.

Men men, än är det mycket som är kvar att reda ut, inte minst inom vilket tidsperspektiv som hela denna process kommer att ta. Så vad som kommer hända framöver är ganska oklart, men men, förhoppningsvis så kommer det att föra med sig något positivt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.