God jul från Fjärhult City

IMG_2651Julefriden börjar sänka sig över Fjärhult City denna julafton. Under gårdagen var det släkten som fanns här på gården och traditionsenligt firade in lille-jul. Nu är det bara jag, mamma och pappa som stökar runt här. Givetvis tillsammans med Speja, Tjingel och Lisa, vovvarna som hittat julfriden i var sin kudde.

Traditionsenligt blir det nu lunch med lutfisk, som för min del blir köttbullar. Sedan är det snart dags för Kalle och därefter försvinner vi in i julaftonskvällen. Jag önskar er alla en härlig jul, vila och en chans att ägna er åt familj, vänner eller helt enkelt bara det ni har lust med.

Jag själv ska nog försöka hitta en god film, fylla på glaset med glögg och kanske ta och somna på soffan senare i kväll. Hoppas ni alla får det minst lika rogivande och skönt.

God jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.