Vad är det för tid vi lever i?

Skulle man bara gå efter vädret så skulle det inte vara så lätt att avgöra om våren övergått i sommar. Men tittar man på samhället ser vi bara fler och fler tecken att sommaren är i antågande. Slutet av jobbtunneln börjar skymtas. Agenda hade sitt sista program för våren och har nu tagit sommarlov. Dessutom börjar så sakteliga paniken stegra sig inför Almedalen och allt som ska fixas och planeras till det.

Men det har också varit avslutning med kören som jag sjunger i då vi hade vår avslutningskonsert i fredags. I sanningens namn så var det faktiskt också vår första konsert och fler lär det bli efter att vi kickar igång repandet till hösten.

Men en annan sak är också att vi börjar närma oss tiden för sommarspex. Som varje år så sätter VarGladspexarna upp en föreställning på Kiviks marknad och givetvis ska du komma i år och kolla. Just nu pågår manusskrivandet och jag kan garantera mycket skratt.

Många projekt som är igång och samtidigt som mycket ska falla på plats på jobbet. Juni blir nog inte den lugnaste av månader men ett sista ryck får det bli innan sommarens trevligheter tar vid skönt och bra att det finns en midsommarhelg att pausa med. Onekligen finns det många tecken på att sommaren är på gång, men än lyser den vädermässigt med sin frånvaro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.