Miljö, skattehöjningar och politisk osäkerhet

Då har man så smått börjat komma igång med skrivandet på Hallands Nyheter. På sätt och vis har det verkligen varit en tacksam tid att börja eftersom det verkligen händer mycket just nu i det politiska Sverige. Den nya regeringen håller på att komma på plats och det har verkligen inte varit en lugn start. Men även bland oppositionen så är det turbulent, speciellt sedan Jimmie Åkesson nu är sjukskriven och ska efterträdas av någon annan som ska styra skutan. Dessutom pågår just nu en stor militäroperation i Stockholms skärgård där militären letar efter vad som i media spekuleras vara en skadad rysk ubåt.

Hittills i veckan har mina ledare kommit att handla om miljö, skattehöjningar och osäkerhet i det politiska Sverige. Men som ovan exemplifierat finns det mer att kunna skriva om framöver för just nu är det mycket som händer i Sverige och i politiken

Ledare:
Bortom målsättningarna väntar praktiken
Höjda kostnader, färre jobb
Oklarhetsdimman tätnar kring Bromma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.