Uppladdning inför valrörelsen

Första arbetsdagen på denna vecka till enda och valrörelsen har verkligen kickat igång nu. Helgen har spenderats med resten av Centerstudenters förbundsstyrelse och sista mötet inför valet. Mycket planering och sista beslut inför de intensiva veckor som nu väntar. Inte minst den vecka som kommer då det blir både partiledartal och valkonvent för både partiet och för Centerstudenter.

Under helgen blev det också en paus från mötet med förbundsstyrelsen för att gå i Pride-paraden och fira kärlek och alla människors rätt att få vara den man vill. En otroligt fin dag och så mycket glädje och kärlek.

Det kommer bli fartfyllda veckor framöver, med utspel, debatter och artiklar. Det kommer snackas politik både hemma och på jobbet. Och det kommer bli ett avgörande val för Sverige. Hur vi vill utvecklas och hur vi vill jobba tillsammans i detta samhälle. Ifall vi alla ska kunna bestämma tillsammans eller ifall det bara några få i den politiska toppen i kommunen, regionen eller regeringen som ska bestämma mer över våra liv. Detta och mycket mer kommer valet att handla om och jag är så otroligt taggad att kämpa för den vision som jag är övertygad om är bäst för hela Sverige.

Vi ses i valrörelsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.