Sommar och mycket på gång

Sommaren är här, eller ja den har väl varit här ganska så länge. Mycket har jag hunnit varit med om denna sommar. Jag har varit på Svalbard på Gotland och ganska mycket i Stockholm och Småland. Dessutom var jag nu senast i Lund och Kivik där det var dags att sätta upp årets sommarspex av VarGladspexarna.

Jo det händer en hel del och någon dag ska jag också ta och hinna skriva ned tankar om dessa resor och vad jag har upplevt. Under sommaren kommer jag säkert försöka att få upp mer om det här på hemsidan. Börjar faktiskt närma mig än en vecka med semester, helt otroligt att man får ha lite semester efter att år efter år ägnat sommaren åt att  jobba för att sedan kunna ha lite mer pengar under terminerna.

En nyhet för sommaren är dock att jag hittat tillbaka till joggingskorna och faktiskt gett mig i väg på en och annan tur. Vi får bara hoppas att jag lyckas fortsätta med denna rutin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.