Sommar, jobb och påslakan

FJÄRHULT
Det var en ganska varm dag i dag. I natt gav jag också upp. Fram tills nu har jag av någon outgrundlig anledning sovit med täcke, vilket allt som oftast resulterat i att jag fått ha halva kroppen utanför eftersom det blir så vart. Men så i går gav jag upp den kampen efter att ha kommit på den briljanta idén att ta ut täcket och bara sova med påslakan. Ibland får man verkligen till det.

Men man börjar märka nu att sommaren närmar sig sitt slut. Många har i dag börjat på jobbet och det märks att Sverige så sakteliga tuffar igång igen efter att alla haft semester. Som student har man ju inte riktigt semester under sommaren utan passar lämpligt på med att extra jobba för att kunna få in lite extra pengar till terminen.

Men det är ändå fina dagar just nu och jag ska göra vad jag kan för att kunna njuta så mycket som möjligt av den. Dock börjar det bli mer jobba även för mig nu, så vi får väl se hur mycket sommar slappande det verkligen hinns med. Men en lunch i solen i Fjärhult City ska det nog hinnas med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.