Jag kandiderar till förste vice ordförande i Centerstudenter

Valberedningen har då kommit med sitt förslag till ny styrelse för Centerstudenter. Jag känner mig hedrad att de nominerat mig till förste vice ordförande. För mig har de två åren som jag suttit i Centerstudenters förbundsstyrelse inneburit förändring inte bara för min egen del utan också för förbundet. Vi växer hela tiden och blir fler och fler som engagerar sig i förbundet verksamhet. Inte minst så har verksamheten i våra avdelningar ökat.

Jag tror att tiden fram till valrörelsen kommer betyda mycket arbete. Men det kommer vara arbete som lönar sig. För mig hoppas jag att Centerstudenter ska kunna ta en större plats i Europaparlamentsvalet nästa år. De kriser som hela tiden verkar drabba unionen innebär också att det är stor politisk aktivitet och mycket som händer. EU-politiken spelar större och större roll och därför är det så viktigt att vi också engagerar oss i Europafrågorna. Dels så att det som beslutas på EU-nivå också blir så bra som möjligt, men också vakta så att EU-maskineriet inte lägger sig i sådant som medlemsstaterna klara r bäst själva.

Jag ser fram emot det kommande året och den stundande valrörelsen, men nu närmast tror jag att det kommer bli en fantastiskt trevlig stämma 19-21 april. Hoppas att vi ses i Göteborg.

Läs mer:
Min kandidatpresentation på centerstudenter.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.