Tillbaka i skolbänken med offentlig upphandling

LUND
Nu är man då tillbaka i skolbänken efter att ha haft uppehåll från studierna under hösten, för att bland annat kunnat genomföra den resa till USA och presidentvalet som jag och Erik Hultgren gjorde. Nu är det offentlig upphandling som står på schemat den första delen av våren.

Av vissa kanske offentlig upphandling inte låter som det mest intressanta, men med ett ökande antal upphandlingar i Sverige men också i Europa, där det är mycket pengar det hela handlar om så är det många som är intresserade av personal som kan ämnet. Det är också relativt nytt i den svenska juridiska kontexten och därför ett område där det finns mycket att utveckla fortfarande.

Vårterminen har nu alltså på allvar kommit igång även fast temperaturen ute inte ger några sådana antydningar. Tiden kommer säkerligen gå snabbt och viss pluggstress kommer säkerligen infinna sig men nu ska man tillbaka ner med näsan i lagen om offentlig upphandling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.