En höstdag vid Grand Place

BRYSSEL
I dag kom man så fram till Bryssel, någon kontinental värme hittade jag inte även fast solen sken från en klarblå himmel. Men med lugna vindar och trevligt sällskap visade sig Bryssel från en av sina bästa sidor. Man kunde på många torg känna längtan och förväntningarna inför juletiden och alla de marknader och dekorationer som kommer att sprida sig över staden.

En del menar att Bryssel inte är någon direkt vacker stad, men strövar man i kvarteren som ligger runt Grand Place kan man ändå låta sig slukas upp av de små gränderna och de många spännande affärerna som erbjuder många mysiga miljöer att känna in, men visst priset ligger oftast aningen över vad jag skulle kunna klara av att betala.

I morgon blir det en dag av möten med organisationer och företag här i Bryssel. Den svenska representationen kommer vi också möta upp. Det är mycket som rör sig här i Bryssel och de kommande dagarna kommer man förhoppningsvis få ännu mer insyn i vad som är på gång i EU:s huvudstad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.