Glädjande nyheter från Markaryd

WASHINGTON
Över Atlanten når mig nyheten att förtroendet för politikerna i Markaryd är mycket högt och ligger i topp för länet och mycket bra till när det kommer till en nationell jämförelse. Det är en nyligen släppt rapport från SKL och ger oss dessa glada siffror.

Jag vet kanske inte hur mycket mitt deltagande som kommunfullmäktigeledamot bidrar till resultatet, men jag tycker det är bra att vi kan få ett bra betyg för den lokala demokratin. Syftet med den kommunala politiken är just för att kommunmedborgarna ska i så stor utsträckning som möjligt kunna påverka och bestämma framtidsinriktningen för kommunen.

Jag hoppas att vi i kommande undersökningar också kommer få ett bra betyg och att vi fortsätter att jobba på en öppen och delaktig politisk debatt och arbete i kommunen, ett arbete där alla känner att det kan vara med.

Mer: Bengt Germundsson, SKL:s rapport

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.