En utflyckt till sydligaste USA

KEY WEST
I dag tog vi det lite ledigt. Inget kampanjmöte eller intervju, utan bara en lugn dag på stranden. Vi begav oss söderut från Miami ner mot Key West som är den sydligaste punkten på USA och som endast ligger 15 mil från Cuba. Här nere var det verkligen ett annat USA man fick möta. De små trähusen med sina verandor nere i den gamla delen av staden. Stranden med sitt varma vatten och känslan av att man är nere i tropikerna.

Lunch åt vi nere i hamnen och vi hittade också ett café i ett ombyggt hus inne på en liten gata. Visst var det mycket turister men någon stor stress eller hets fanns där inte. I stället var det ett mycket härligt lugnt gung.

För att ta sig ner till Key West måste man köra på småöar som är sammankopplade med broar och halvägs över alla dessa stannade vi vid en lite strandremsa och tittade på solnedgången. En ganska så skönt avslut på en ledig dag. I morgon bär det av norrut, då vi ska bege oss till North Carolina för att förutom demokrater och republikaner också träffa personer som jobbar för några av de mindre partierna som också finns i USA men som man kanske inte så ofta hör ifrån. Äventyret fortsätter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.