En helg för debatt!

Under den kommande långhelgen kommer jag befinna mig i Umeå och delta i CUF:s förbundsstämma. Det kommer bli en stor helg med mycket debatter, där jag ser att både folkrätten, monarkin men också mycket annat kommer att debatteras.

Alltid kul när debatterna blir livade och extra kul när man se nya människor komma upp i talarstolen och verkligen ge sig i kast med debatterna.

Men för alla er som kommer att vara på er allra första CUF stämma. Mycket kommer vara nytt och kanske kommer mycket kännas konstigt för er. Men frukta inte, för vi Centerstudenter finns då där för er. Under hela stämman så kommer Centerstudenters förbundsstyrelse att agera stämmosnällisar. Det är till oss ni kan komma med alla era frågor och funderingar kring hur stämman fungerar. Ni kan också komma till oss ifall ni vill ha fakta underlag, hjälp att skriva ihop ert yrkande eller vill bolla det ni hade tänkt och gå upp och säga i talarstolen. Vi kommer finnas där för att hjälpa er!

Titta gärna förbi vår lilla hörna och ställ alla era frågor.

Men framförallt hoppas jag att det kommer bli en mycket trevligt helg upp i Umeå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.