Mycket inspirerande besök

Kanske är det så att man inte riktigt vill acceptera att man faktiskt börjar bli vuxen. Men när jag i går besökte Timsforsskola under förmiddagen så hade jag faktiskt inbillat mig att så mycket inte skulle ha förändrats sedan jag själv traskade runt i grundskolans korridorer.

Gruvligt fel hade jag.

Nya metoder, nya lärosätt och nya pedagogiska tankar. Jag lämnade Timsfors med ett sådant leende på mina läppar. Det engagemang som lärarna lägger ner. Alla barn som var så öppna och välkomnande. Det gjorde stort och otroligt inspirerande intryck.

Själv hoppas jag att när jag äntligen accepterar vuxenlivet och kastar mig ut på jakten efter ett arbete, när jag klarat av min examen, hoppas jag att jag hittar ett jobb som kan ge detta engagemang och den fina stämning som fanns där.

Jag vill verkligen tacka alla på Timsforsskola som tog sig tid att låta mig vara med under dagen. Fantastiskt att få göra ett sådant besök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.