Vad betyder det vi säger?

Centerpartiet kommer under året att jobba med ett nytt ideprogram eller partiprogram som man också skulle kunna kalla det. För att visa att det verkligen är vi som är idémotorn i den svenska politiken, men också att vi är Sveriges mest öppna parti så kommer mycket av arbetet att ske av oss alla på det som kallas för cwiki. Det är en sida där du, jag och alla andra kan göra inlägg till vad som ska vara med och vara en del av det kommande partiprogrammet.

Det är alltid ett spännande arbete att gräva ner sig i vad ort och uttryck verkligen betyder i konkreta och exakta fall. Vad betyder frihet i parktiken? Vad menar vi egentligen med när vi säger att alla har rätt till sin egen kropp? Vad är egentligen innehållet i uttrycket alla människors lika rätt och värde?

Ta chansen du också, det kommer i alla fall jag att göra att slänga in din åsikt i debatten och var med och forma framtidens politik. Nu stakar vi ut framtiden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.