Nu ligger vi alla i startgroparna!

Maud Olofsson har just precis hållit sitt sista tal som partiordförande för Centerpartiet. Hon har betytt otroligt mycket för Centerpartiet. Hon har i regeringen verkligen satt småföretagandet på agendan. Mycket finns självklart kvar att göra men hon har lyckats att lyfta frågan fram i det offentliga ljust och här är det Centerpartiet som drivit frågan framåt.

Men även CUF:s ordförande Hanna Wagenius höll tal inför hela stämman. Där satte ho huvudet på spiken om den ekonomiska kris som vi nu ser sprida sig över Europa. Det är ett bevis på regeringar som inte har tagit ansvar för sitt lands finanser. Där man istället för att kanske genomför jobbiga reformer och åtgärder, har man bara sett till att öka sitt eget låneberg.

Maud har varit en partiledare som har varit en stor förebild i svensk politik. Hon har varit ifrågasatt och omdebatterad. Men hon har betytt otroligt mycket för den svenska politiska debatten och regeringspolitiken.

Nu börjar ett nytt skeende i svensk politik. Det kommer vara ett stort jobb för alla oss i Centerpartiet men det kommer blir otroligt kul och det jobbet börjar nu på stämman i Åre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.