Annie Lööf är min partiledarkandidat!

Jag har i både Smålandsposten och Smålänningen berättat att Annie Lööf är den partiledarkandidat som kommer få min röst det är dags för beslut på stämman i september. I går gick Centerstudenter, Centerpartiets Ungdomsförbund och Centerkvinnorna ut och förordande Annie Lööf som vår kandidat till partiledarposten!

Centerpartiet måste bli tydligare! Vi måste bli mer relevanta och människor måste veta varför Centerpartiet behövs och finns i svensk politik.

Vi måste bli tydligare och relevantare och för mig är Annie det självklara valet. Hon är den i riksdagen som visat att hon kan göra ett namn för sig. Som ordförande i valanalysgruppen har hon visat att hon kan och harförmågan att lyssna in medlemmar och andra i vad de tycker om partiet!

Med Annie Lööf har vi en bra förutsättning för att fortsätta den nystart som redan påbörjats inom partiet med att förnya politiken och hitta nya sätt både att organisera oss och lösa framtidens problem för Sverige och världen.

Idag är det sista dagen att skicka input till valberedningen om vilken kandidat man nominerar och förespråkar. Passa på att ta chansen ifall du är medlem och påverka valberedningen!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.