Första nya skolbyggnaden snart klar!

Igår besökte jag och Utbildnings- och Kulturnämnden den nya skolbyggnaden på Höjdenområdet och jag måste säga att jag är imponerad. Det har blivit en fantastisk byggnad med mycket ljus och luft och härliga material och mycket träd. Men framförallt inbjuder det till aktivitet och inspirerar, i alla fall inspirerades jag!

Allt är inte riktigt på plats än men när det väl är så måste ett nytt besök genomföras, så man kan se byggnaden ”in action” så att säga. Fantastiskt fin och jag avundas lite eleverna som kommer få en sådan fin arbetsplats även om lokalerna på Lunds Universitet är fina och trevliga.

Framtiden är egentligen mest spännande hur det nya Hune/Höjden-området kommer att bli och hur det fina området som finns här kommer samspela med de nya husen. Spännande och otroligt kul att se huset stå nästintill färdigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.