Örebro

I helgen har man varit i Örebro för Centerstudenters förbundsstämma.

Jag är otroligt glad och stolt att jag fått förtroendet att sitta i Centerstudenters förbundsstyrelse, det känns otroligt kul och jag tackar alla som röstade på mig.

Ett växande Centerstudenter gör att vi kommer spela allt större roll i Centerrörelsen och i den politiska debatten. Jag känner att vi fått en kanonbra styrelse som kommer kunna ta plats i många debatter. Jag själv vill lyfta miljö och klimatdiskussionerna. För att kunna göra samhället mer klimatsmart tror jag att det är avgörande hur bra vi lyckas släppa fram ny teknik och nya lösningar. Här måste studenternas tankar få komma fram!

Jag är som sagt jätteglad att jag fått detta förtroende och känner mig riktigt taggad inför det år som kommer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.