Tack för förtroendet!

Idag har jag och många centerpartister från Kronoberg har idag varit i Alvestas Folkets Hus och haft distriktsstämma. Vi fick lyssna till Thomas Carlzon, vd på IKEA. Fick lyssna på Eskil Erlandsson som berättade om sitt arbete i regeringen och vägen framåt för Centerpartiet.

Vi tackade också Karin Nilsson som idag avgick som distriktsordförande och vi valde Per Schöldberg från Växjö som ny ordförande. Jag tackar Karin för det arbete hon lagt ner för distriktet och önskar Per lycka till.

Jag har idag också fått förtroendet att sitta i distriktets styrelse och jag tackar verkligen för detta förtroende. Jag tycker att det ska bli mycket kul och spännande att få möjlighet att jobba i distriktstyrelsen och se till att vi 2014 går mot valseger. Samtidigt vill jag försöka hitta nya former att träffas och diskutera politik, så att vi når fler människor och idéer.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.