Det intressanta har ännu inte kommit

Så är det mer eller mindre mestämt att det blir Håkan Juholt som tar över ledartröjan i Socialdemokraterna. Men under tiden Sverige diskuterar huruvida detta var bra eller dåligt så funderar jag över när det intressanta kommer.

Visst, det är intressant att se vilka som kommer vara i den nya ledningen. Men det intressanta kommer vara hur detta kommer påverkar politiken. Vad drar man för slutsatser för politiken efter valnederlaget? Vilken väg kommer den socialdemokratiska politiken att ta?

För oss i Centerpartiet befinner vi oss också i ett läge där vi också måste se över politiken efter får bakåtgång i senaste valet. Vi har satsat på flera olika processgrupper och på utbildningar genom hela organisationen för att få igång det politiska samtalet om hur framtidens politik och Sverige ska se ut.

Nu när man äntligen börja se slutet i diskussionerna kring partiledaren så undrar jag när diskussionerna om politiken ska komma igång. Det ska bli spännande att se.

Media: DN, SvD, SMP

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.