KCM under ett tak på väg att förverkligas

När jag gick på KCM i Markaryd, då som nu har programmen varit uppdelat i olika byggnader. Personligen tyckte jag då att det hade varit bra ifall vi kunde samla skolan under ett tak för att man då skulle kunna lära känna de andra i skolan bättre. KCM med rektor och personal har jobbat mycket under den senaste tiden med att få till ett bra förslag på hur KCM under ett tak skulle kunna se ut. Vi har nu kommit en lång bit på vägen med att få fram förslag på hur det skulle kunna se ut. Att få ihop skolan under ett tak tror jag är nyckeln för att få till en bra och välfungerande liten skola där man kan utnyttja sin litenhet för att få till en bra stämning. U byggnaden som är den som skolan skulle samlas under har också fått ett eget café och nya lokaler för samhällsprogrammet.

Vi är nu också i valtider för gymnasiet och jag kan verkligen utifrån mina egna erfarenheter rekommendera KCM i Markaryd. Man får en bra utbildning och bra möjligheter, men framförallt får man gå på en skola som har en otroligt bra stämning med småklasser och engagerade lärare.

Mer info om KCM

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.