New Generation i Ukraina

Under helgen 25-27 februari var deltagare från Centerstudenter och Centerpartiets Ungdomsförbund med på utvärderingen av projektet New Generation i Ukraina. Projektet har drivits av partiets internationella stiftelse och pågått i snart 2 år.

Vi var 6 personer från Sverige och närmare 20st ungdomar från Ukraina. Vi fick höra om många intressanta seminarier, event och reser som gjorts under den perioden som projektet löpt. Men framförallt var det otroligt kul att höra om hur alla utvecklats och fått upp ögonen för nya lösningar och sätt att tänka.

Anledningen att vi var med var för att diskutera hur vi i ungdomsorganisationerna kan fortsätta med utbyte och driva projektet vidare. Många idéer om hur vi kan fortsätta har födds under helgen och man är grymt inspirerad att fortsätta detta arbete framåt.

Mer om projektet kan man läsa om här: www.ngproject.org

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.