Andreas Carlgren miljömäktigast i Sverige

Enligt tidningen Miljöaktuellt är Andreas Carlgren, centerpartist och Sveriges miljöminister, miljömäktigast i Sverige. Det är mycket kul att han får denna utmärkelse och att man ser de insatser han gör för miljön.

Men det viktiga är att Centerpartiets miljöpolitik nu får ta plats i det offentliga ljuset. Centerpartiets miljöpolitik handlar om att vi ska ställa om samhället till att bli mer klimatsmart och ta tillvara på de ekonomiska fördelar som kommer med att använda grön teknik.

För att vi ska kunna ställa om Sverige måste de gröna alternativen komma fram och detta gör vi enklast genom att stimulera de gröna alternativen istället för att som huvudsak förbjuda allt annat. Istället för att angripa bilen, planet eller båten så vill vi angripa utsläppen och se till att de gröna alternativen till dessa transportmedel kommer fram.

Carlgren har möjligheten att leda arbete i Sveige med att ta fram dessa gröna alternativ och det är mycket kul att han nu fått ett erkännande för detta.

Media: Miljöaktuellt, SvD, C

2 svar på ”Andreas Carlgren miljömäktigast i Sverige”

    1. Ja, synd att du tycker så, jag tycker att han är både lyssnande och duktig på sitt jobb, vilket nu andra också verkar tycka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.