Vi vill förnya Alliansen

Att Alliansens politik varit positiv i mångt och mycket de senaste åren tycker jag, men man kan inte bara jobba vidare med samma idéer och inte fundera på nya. Centerpartiet har tillsatt fem processgrupper som ska se framåt och jobba med att förnya politiken. Detta arbete är positivt och är en naturlig del i ett parti som Centerpartiet som jag tycker alltid har högt i tak när det ska debatteras och man är inte rädd för att testa och kolla på nya förslag.

Vad som är viktigt framöver är dock att vi inte bara lutar oss tillbaka och väntar på dessa fem grupper utan att vi är ute och diskuterar funderar och hittar nya lösningar på problem. Det gäller att visa att det är Centerpartiet som kommer att förnya svensk politik och vara de som visar vägen. Jag tycker att det kommer bli en spännande framtid framöver.

Michael Arthursson, centerpartiets partisekreterar skriver om förnyelsen på GP-debatt idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.