Vardag igen….

Efter Jul och Nyår är nu vardagen tillbaka, ja, den började väl egentligen redan i måndags och visst har jag varit igång hela veckan.

Möten i Markaryd under måndagen och onsdagen och jag har blivit invald i Utbildnings- och Kulturnämndens arbetsutskott och som ersättare i det nyinstiftade ungdomsinskott. Jag känner mig mycket inspirerad och glad över att nu få komma igång med politiken igen och denna mandatperiod som ligger framför oss kommer ha många spännande frågor framför oss. Bland de största kommer det vara regionbildningen som gärna ska vara klart till 2014.

Resten av veckan har det varit plugg och mer plugg som i morgon kommer att resultera i tentamen. Sitter här i Lund ikväll med min lagbok och kollar över det sista, men jag hoppas att det kommer gå bra under morgondagen.

Vardagen är verkligen igång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.