Idag firar vi en hundraåring!

Idag har centerpartister samlats i Skövde för att fira att Centerpartiet funnits i 100 år. Det har varit en dag då man med historiens trygga värderingar och magkänsla möter en spännande värld full av möjligheter. Jag var på två seminarier under dagen som handlade båda om inovationer och hur de ska göra oss mer konkurrenskraftiga och hur vi dessutom ska kunna minska våra koldioxidutsläpp. Jag vet att Centerpartiet behövs i Svensk politik för att ta till vara den lilla idéen och se till att även vanliga människors drömmar ska kunna bedannas.

Sverige har en mycket spännande framtid framför sig och jag vet att Centerpartiet kommer spela en avgörande roll ifall vi ska kunna möta framtiden på rätt sätt.

Men nu bär det snart av till banketten och en mycket trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.