Grön flagg på förskolan Järven!

Idag inleddes nämnsmötet med ett besök på förskolan Järven som idag hissade den gröna flaggan. Att kunna få hissa grön flagg måste man jobba med hållbarhet i verksamheten och man har jobbat från allt med avslappningsövningar, hur vi är mot varandra till sopsortering. Till dagen hade de också gjort en utställning med allt de gjort och bjöd på tårta. Mycket kul att få komma dit men också att få se hur mycket tanke och jobb från personalens sida som ligger i leken, projekten och allt kreativt de gör. På något sätt är det egentligen fantastiskt att man kan kombinera lärande och kreativitet på detta sättet, kanske något man kan använda mer höger upp i skolsystemet?

Konst från Förskolan Järven

Tydligen från en promenad!

Dessutom kände jag hur mitt barnasinne väcktes till liv igen och jag var då tvungen att ta en åktur i rushkanan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.