S skulle göra TV succé

Socialdemokraterna skulle roffa in enorma pengar till partikassan om man hade låtit ett filmteam följa maktkampen som nu utspelar sig, jag tror att människor även utanför politiken skulle titta på den serien.

Trots den stora kaos som det nu verkar vara, med en avgående partiledare och öppen maktkamp i pressen, så tror jag nog att ur detta kaos kan det komma fram något som kan vara bra för Sverige. Sossarna måste nu verkligen ta tag i sin politik och vända på varje sten för att inte falla ännu djupare på opinionstegen. Jag hoppas och tror att ur detta stenvändande kommer det komma en socialdemokrati som moderniserats. För Alliansen kan detta vara något som kan göra valbataljerna ännu tuffare, men samtidigt så tror jag att det kan bli bättre för Sverige. Men den som lever får se…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.