Eskil Erlandsson berättar om de kommande fyra åren…

Eskil Erlandsson (c) är sedan en tid tillbaka nu Landsbygdsminister och här berättar han om sin vision för den kommande mandatperioden.

Se filmen

Jag delar denna vision och tycker att Eskil har en av de mest spännande politikområderna i regeringen. Landsbygden kommer att vara den gröna motorn i Sverige och vara den sektorn som kommer bidra stort till ett grönare och hållbarare Sverige. Men mer närproducerat som minskar transporter och större utnyttjande av biobrännslen som finns på landsbygden, men också småföretagande kopplat bådet till tillverkning och upplevelse. För oss i Markaryd, Kronoberg, Småland och Sverige har nu att ta tillvara alla de möjligheter som landsbygden har att erbjuda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.