Framtidsgrupp för Centerpartiet Kronoberg

Idag har jag tillsammans med fyra andra fått förtroendet att vara en del av Centerpartiet i Kronobergs Framtidsgrupp. Vi kommer att analysera valresultatet och utifrån fakta och undersökningar dra slutsatser varför det blev som det blev och vad vi gjorde som var bra och vad vi ska tänka på fram tills valrörelsen 2014. Vi kommer jobba med målet att kunna slutrapportera på distriktsstämman i april.

Framtiden tillhör den som vågar var den paroll som Centerpartiet lanserade sitt valmanifest under och jag vill verkligen våga att vända på alla stenar i detta framtidsarbete.  Kanske inte främst för att allt måste förändras utan mest för att man måste våga ifrågasätta och undersöka helheten.

Jag uppmanar alla som har kommentarer kring Centerpartiets valrörelse (främst i Kronoberg) att skicka ett mail isak.engqvist@centerpartiet.se, detta kommer vara till stor hjälp i detta arbete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.