Snart börjar en ny vecka…

Söndag kväll och jag börar fundera över både det ena och det andra, men speciellt hur det ser ut framöver.

Den kommande veckan kommer också i mångt och mycket handla om analys av valresultatet och hur vi ska jobba framöver i ytterliggare fyra år. Jag för min del kommer att försöka berätta på ett bättre sätt varför Centerpartiet behövs i svensk politik och hur politiken skulle vara utan Centerpartiet.

Man kan konstatera att det är Centerpartiet i Alliansen och med våra ministrar som verkligen ser till att miljö och landsbygdsfrågorna kommer fram, men också att lösningarna finns. Vi är de som är tydliga med att stad och land måste gå hand i hand för att vi ska kunna ställa om till ett grönare samhälle.

Den kommande veckan får vi se hur den blir men det kommer också att handla en del om det körsamarbete som vi håller på med i Lund och som kommer resultera i en konsert med temat ”döden i Lund” den 5:e november, de som kan tänka sig att komma ner till Lund och lyssna hör av er så kan jag fixa biljetter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.