Thomas Bodström har ett svårt val framför sig!

Thomas Bodström befinner sig just nu i USA och ska vara där under hösten med familjen. Den senaste tiden har det disskuterats ganska mycket om Bodströms vistelse där eftersom han inte har fått sin ledighetsansökan från riksdagsuppdraget prövat än. Nu har riksdagens gruppledare talat om ansökan och som det låter i media just nu så ser det inte ut som om han kommer att få den beviljad. Detta beroende på att han inte har föräldrapeng till 100% och i riksdagen kan man inte vara ledigt från uppdraget på deltid.

Nu är Thomas Bodström ett svårt val framför sig, antingen avbryter han sin vistelse i USA eller så kommer han hem och tar sin plats i riksdagen. Det blir spännande att se hur denna historien utvecklar sig…

Dock ska det noteras att det formella beslutet kommer riksdagen att ta på tisdag, så kanske kan något förändras….

Media: Svd, DN, Expressen, Aftonbladet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.