Det politiska livet..

Ja det politiska arbetet har verkligen dragit igång, arbetet med budgeten i Markaryd fortsätter och snart ska vi börja diskutera hur olika possitioner ska besättas i kommunen. Det känns oerhört kul att få vara med i dessa diskussioner och få bidra med det jag kan.

På riksplan fortsätter riksdagens ledamlöter med arbetet att komma på plats. Idag så har media diskuterat Thomas Bodströms frånvaro från riksdagen. Han befinner sig nu i USA, där han kommer vara under hösten med familjen. Problemet är dock att han inte fått ledighet från riksdagen vilket gör att Socialdemokraterna inte kan kalla in en ersättare. Hur detta kommer att sluta det få vi se.

Själv vill jag nog bara att ”den politiska vardagen” ska börja infinna sig så man kan fokusera på sakfrågorna istället för att man ska diskutera vem som ska ha vilken post osv. Det är ett mycket viktigt arbete att tillsätta possitioner eftersom det är mycket viktigt att rätt person kommer på rätt plats. Men lite längtar jag efter att vi kan lägga den delen bakom oss och börja fokusera på det vill vill åstakomma. Men jag är kanske bara ”hialös”….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.