Så var valet över!

Jag måste börja med att gratulera Moderaterna som gjort ett kanon val, stort Grattis. Jag vill gratulera Bengt Germundsson och kristdemokraterna i Markaryd som ännu ett val gör ett kanonresultat, dessutom konstaterar jag att Centerpartiet trots att man nu har minskat antal ledamöter i fullmäktige behåller sina tre mandat!

Stort grattis till Centerpartiet i Tingsryd som blir största parti, verkligen ett toppenjobb ni har gjort där!

Alliansen är klar ledning på riksnivån men tyvärr backar Centerpartiet. Men i min valkrets Traryd-Hinneryd är Centerpartiet största riksdagsparti och vi går framåt – toppen!

Men det som gjort att jag varit dyster hela dagen ändå trots dessa framgångarna är att vi nu har ett främlingsfientligt parti i Sveriges riksdag. Jag hoppas bara att detta kan leda till att Sverigedemokraternas politik belyses ännu mer så folk kan se hur totalt fel den är ur ett männskligt perspektiv. Nu har vi ”gamla” partier ett uppdrag att visa att det är inte det protektionistiska och främlingsfientliga vägen som vi ska gå med Sverige i framtiden.

Nu börjar valrörelsen för valet 2014!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.