Centerpartiet har satt miljöprägel på Alliansen

Centerpartiet är den drivande kraften för att hitta lösningar på våra miljöproblem i Sverige. Under mandatperioden har utsläppen från trafiken börjat minska, något som Centerpartiet vill fortsätta att jobba för. Därför är det så otroligt kul att Centerpartiets Supermiljöbilspremie har kommit med i Alliansens valmanifest. Det är en premie som kommer ge 40 000 kr när du käper en ny miljöbil. Sedan kommer vi att fortsätta med att konstruera skatter som premierar miljövänlig teknik. De rödgrönas alternativ är att lägga generella straffskatter som inte har några sporrar för att ta fram miljövänlig teknik ser inte jag som en lösning för framtiden.

Framtiden handlar om att vi ska hitta lösningar och lösningar och nya idéer kan man inte straffa fram. Målet med miljöpolitiken är att vi människor ska kunna leva så grönt och klimatsmart som möjligt. För att komma dit måste vi satsa på att stimulera teknikutveckling inte hämma den genom att lägga generella straffskatter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.