Vad är det för fel på RUT?

Jag fattar inte riktigt varför oppositionen vill avskaffa RUT (Avdraget för hushållsnära tjänster) som skapat så många nya jobb och som om det avskaffas riskerar att många som idag jobbar för RUT-företag kommer att förlora sitt jobb.

Idag debatterade Karin Nilsson (c), Riksdagsledamot RUT frågan med Carina Adolfsson Elgestam (s) frågan i Radio Kronoberg.

2 svar på ”Vad är det för fel på RUT?”

  1. Det är för att det handlar om jobb inom den privata sektorn och att det handlar om att kvinnor lyckas starta egna företag. Vänsterkartellen vill överhuvudtaget inte se den privata sektorn öka. Vänsterkartellen vill av tradition att om kvinnor ska jobba så ska det ske inom det offentliga! Säger jag som är anställd av staten 😉

    1. De snubblar som vanligt när det krampfastigt håller sig fast vid ideologi istället för att släppa in lite logik…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.