Östros lovar…

Thomas Östros, en av Socialdemokraternas vallokomotiv var i Växjö i går, idag kan man läsa om det på i Smålandsposten.

Jag blir fundersam när man lägger fram en reform som redan införts av den sittande regeringen som något nytt. Samtidigt som man inte vill tala om alla de försämringar som man planerar. Jag talar om ungdomsarbetslösheten där S+Mp+V vill slopa arbetsgivareavgiften för långtidsarbetslösa ungdomar under 25år. Mycket bra idé, därför har Alliansregeringen just infört det. Men samtidigt föreslår man också att man ska fördubbla arbetsgivareavgiften för de ungdomar under 26år som har ett jobb. Summan av det hela blir altså en försämring jämfört med idag och hur det ska tackla ungdomsarbetslösheten det begriper då inte jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.