På väg upp mot Valkonvent

Nog för att det alltid är kul att komma till huvudstaden, men att stiga upp klockan 4 på morgonen är lite väl i tidigaste laget. Men nog är man taggad nu, sitter på tåget på väg upp mot Stockholm och Centerpartiets Valkonvent. Där ska vi tagga till tusen för att vinna valet och säkra att vi fortsättningsvis får behålla en politik för fler jobb, företagande och en bättre miljö.

Dessutom har det hänt mycket i val-sverige i veckan. Miljöpartister har hoppat av för att kampanja för Alliansen och S har gjort en kovändning och är nu nästan positiv till Centerpartiets framtidsförslag om Vattenfall.

Valrörelsen rullar verkligen igång och jag blir mer och mer säker att vi ska kunna göra ett kanonval. Vi är verkligen på gång i Kronoberg 0ch Markaryd och efter denna helgen kommer vi vara ännu mer taggade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.