Nya grepp för att lösa miljöfrågan

Centerpartiet har lanserat ett nytt förslag för att vi ska få fram fler nya lösningar för att kunna gå över till ett mer grönt samhälle. Centerpartiet vill starta Framtidsenergi AB, ett företag som tillsammans med det privata näringslivet ska vara ett spjutspetsföretag som investerar i gröna och nya tekniker för energiproduktion.

Förutom att det är ett bra förslag så handlar det helt enkelt om att vi måste ta tillvara de tekniker och nya idéer som kommer för att vi ska kunna klara miljöproblemen. Vi kan inte genom förbud klara oss ur ett problem. Genom tiderna har vi inte kunnat lösa problem med den metoden, vi har gjort det genom ny teknik och tydligt ledarska om vilken teknik som kommer att premieras.

Det handlar om att vi ska kunna fortsäatt med våra liv, men på ett mer klimatsmart sätt.

Media: DN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.