Vad vi vill i Markaryd

Igår presenterade vi i Centerpartiet Markaryd vad vill vill göra nästa mandatperiod. För er som har Smålänningen kan ni läsa om det i dagens tidning.

Vi vill verkligen satsa på kommunikationer i vår kommun. Kommunikationer som gör att fler kan flytta hit, livet blir enklare för vanligt folk och arbetspendlingen underlättas. Vi ser bättre bussförbindelser mot Halland som en viktigt fårga att ta tag i. Vi är mycket glada att Pågatågen kommer till Markaryd och framöver ser vi att tågen ska fortsätta till Knäred, Veinge och Halmstad.

Vi vill också satsa på de enskilda vägarna och jobba för att trafikverket ska hårdbelägga vägen hellan Hökhult och Hinneryd, en av de få kvarvarande allmänna väagrna som fortfarande är en grusväg. Bättre vägar i kommunen underlättar i det dagliga livet och ökar tillgängligheten för bland annat turister.

Jag tror att jag ska göra en liten följetång av vad vi vill jobba med under nästa mandatperiod, så kom hit igen så berättar jag mer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.