Vad når ut från Almedalen?

Jag som inte befinner mig på Almedalen har en fördel som ingen av dem som är där har. Jag kan se vad det är för något som når ut därifrån.

Tyvärr så har politiken inte kunna komma ut. Inte för att jag skyller på politikerna eller media, men det som nått ut är:

Schyman bränner pengar

Sven – Otto avgår

Mona har lågt förtroende

Man vill inte ha en smutskastningskampanj och det är det man diskuterar

Thernström byter sida

Wallström få inte välja sida som FN representant…

Och ännu fler ryckten och skvaller.

Vad man har diskuterat i morgonsofforna är hur man klarar det ena eller det andra, hur förtroendet ser ut för den ena eller den andra. Jag kan från mitt lilla hörn av världen konstatera att inte mycket av de politiska diskussionerna har nått ut utanför seminarierummen och Almedalen. Tråkigt kan jag tycka, men än är det ju inte över!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.