Centerpartiet miljöbilsbästa partiet!

Föreningen gröna bilister har utsett Centerpartiet och Miljöpartiet till de miljöbilsbästa partierna. Denna utmärkelsen har Centerpartiet bland annat fått för visionen om stopp för fossilbränslebiar 2020. Tydlig definition om vad som är en miljöbil men också för att vi vill ha en mer klimatanpassad fordonsskatt. ’

Jag tycker att det är glädjande och kul att Centerpartiet kan få denna utmärkelsen och det är verkligen ett tecken på att våra ansträgningar för miljöbilarna märks och gör skillnad. För mig är det viktigt att ha en miljöpolitik som verkligen attakerar utsläppen istället för bilarna, med skatter och system som premierar mer klimatsmarta bilar ger det just rätt morötter för att fler ska välja att åka grönare.

Kanonkul!

Media: Di

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.