Almedalen!

Jag sitter ute idag och tar det lugnt i solen, inser mer och mer vilka fantastiska sommrar vi kan ha i sverige om vädret bara vill.

Men nu när det bara är en dag kvar tills politik-sveriges ögon vänds mot Almedalen, så kan inte min det heller, även fast jag ska jobba nästkommande vecka kommer jag nog så ofta jag hinner följa vilka politiska utspel som släpps. När jag fick veta att jag skulle jobba och inte kunde åka till Gotland och Almedalen så blev jag faktiskt lite lättad. Det är ju full rulle ändå som det är, men lite känner man att det hade varit enorm kul att få åka dit.

Men med allt bloggande, twittrande och journalistisk bevakning så tror jag inte att jag kommer missa allt. Kanske ska man försöka att ta sig dit nästa år, i alla fall till nästa valrörelse!

Glad sommar till er alla och till er som ska till Gotland önskar jag er lika fint väder som vi har det nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.