Man blir så arg!

Jag är den förste som fördömer alla typer av brott mot folkrätt och mänskliga rättigheter oavsätt vem som gör sig skyldig till dem.

Idag så blir jag så förbannad när man nyheterna om Israels agerande når oss. Att man går till angrepp mot fartyg på internationellt vatten, ett klart brott mot folkrätten. Sedan så meddelar man nu att de aktivister som inte går med på frivillig deportation kommer att åtalas för att man olagligt försökt ta sig in i Israel, helt sjukt när det var de israeliska militären som tvingade aktivisterna dit, de ville ju till Gaza inte till Israel.

Sedan är det ett fruktansvärt övervåld som, oavsätt vem som triggade vem, Israel har använt mot aktivisterna.

Jag blir arg, förbannad och frustrerad när ett demokratiskt land bryter mot folkrätten och använder sådant övervåld. Detta måste få ett slut, det är inte rätt mot alla de civila som ständigt kommer i kläm i denna segdragna konflikt. Båda sidor måste skärpa sig och fokusera på fred. Idag var det Israel som sjönk rejält ner i dyn och jag blir bara så arg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.