De gröna näsorna!

Det är något som är fel i landet Sverige. Vi har i lågkonjunktur som i högkonjunktur en enormt hög ungdomsarbetslöshet. Åren har kommit och gått. AMS-ågärn har varvats med plussjobb och andra krystade lösningar för att hålla unga sysselsatta, men aldrig har någon vågat ta i själva problemet.

CUF gör nu detta.

Fram till valet kommer CUF:are över hela Sverige stoltsera med sina gröna näsor för visa att det är något som är sjukt med den svenska arbetsmarknaden. Någon måste våga tänka nytt. För vi i CUF ser inte bara problem, utan också många lösningar.

Följ med oss och låt oss se till att unga igen ska få en chans att komma ut på arbetsmarknade. Att unga ska få chansen att starta sina vuxenliv.

Följ med på www.cirkusen.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.