Miljöpartiet inget för jordbruket

Eskil Erlandsson har kollat på Miljöpartiet och hur deras politik skulle slå mot det svenska jordbruket. Med miljöpartiets politik skulle kostanderna för Sveriges bönder öka med 74 500 kr per år meds med regeringens politik så minskar böndernas kostander med 3 500 kr per år. Miljöpartiet har aviserat att man vill kompensera för detta, men hur och på vilket sätt det säjer man inte.

Trots miljöpartiets ädla mål om att förbättra miljön så kommer det aldrig att hända med deras förbud och skattehöjande politik. Det kommer minska utvecklingen i Sverige och inte vara ett alternativ som resten av världen kan tänka sig.

SVT rapporterar om detta

2 svar på ”Miljöpartiet inget för jordbruket”

    1. Visst, alltid bra att Peter E vill kompensera. Tyvärr finns inte det i MP:s budgetmotion. Man berättar inte hur det ska kompenseras, det finns inga pengar heller avsatta i motionen för denna kompensation. Mycket säkert och tryggt, eller hur?
      Att försämra för jordbruket i sverige som gör att vi ännu mer måste transporteras från utlandet förbättrar ju inte miljön, eller? Närproducerat måste premieras inte motarbetas. Att vilja kompensera är bra, men det är också viktigt att berätta hur man vill göra detta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.