Och från på den röd-gröna-fronten inget nytt…

Idag har vi igen sett vilka svårigheter som de tre röd-gröna partierna har för att att samarbeta och komma fram till någon gemensam politik. Tidigare har man vid sina pressläpp börjat med att kritisera regeringen och säja att det vill man inte ha och sedan avisera en utredning som ska ta fram vad de sedan vill göra efter valet.

Men kreativiteten går framåt, istället för att lägga det i en utredning har man i frågan om förbifarten valt att läggaut det på en folkomröstning så man slipper bli överrens.

Tyvärr är jag lite rädd att det är såhär som det kommer att bli framöver, där de röd-gröna går ut och kritiserar regeringen och sedan säjer att man ska utreda eller ha folkomröstningar om vad vi ska göra istället. Man kan i alla fall konstatera att om man röstar på de röd-gröna då vet man inte vad man kommer få.

I media: SvD, DN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.