Och från S-fronten inget nytt…

Läste ledaren i SvD i dag och jag kan inte mer än hålla med. Det saknas verkligen förslag på hur sysslesättningen ska ökas. Det enda som S presenterar är att det ska höja bidragen, men inga förslag på hur man ska öka sysselsättningen. Hur ska vi skapa fler jobb? Hur ska vi får fler företag i sverige? Hur ska vi förmå fler att våga starta eget? Hur får vi företag att expandera i Sverige? På denna fronten presenterar S inga förslag.

Alliansen har bland annat i den kommande ekonomiska vårpropositionen presenterar förslag på att stimulera unga och företag allt i en riktning mot fler jobb och full sysselsättning.

Men jag tror nog att det finns de inom S som också har förslag på ökad företagsamhet, men frågan är när eller om de kommer? Men jag väntar….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.